Blog

Címke: anyagi függetlenség

Car Club a vezetés szabadsága

Dátum: 2018. március 10. 8:57 Címkék: anyagi függetlenség

Mindenki vágyik egy jó autóra, sajnos a legtöbb esetben kénytelenek vagyunk megelégedni alacsonyabb kategóriás, régebbi és kevésbé felszerelt megoldásokkal.
 

A megalkuvásunknak az oka egyértelmű: a PÉNZ
 
Az új kocsid megvásárlásához pénzt sajnos nem fogunk tudni adni, viszont a március 24-ei befektetői klubnapunkon bemutatunk egy olyan gépjárművásárlási megoldást, ami kézzel fogható közelségbe hozza az álomautódat. Közelebb, mint gondolnád!
 
A Car Club innovatív rendszerének segítségével minden tagnak lehetősége van egy olyan konstrukciót elérni mely eddig csak makulátlan múlttal rendelkező, régóta működő vállalatok tulajdonosai tudtak megkapni. Szerződött klubtagjaink, köszönhetően a közösség nyújtotta előnyöknek, kedvezményes feltételek mellett ülhetnek be álmaik autójába.
 
Az autókat használatra lehet igénybe venni, általában 48 hónapra, a végén pedig lehetőség van a megvásárlásukra.
 
A paletta igen színes, jelenleg középkategóriában a Fiat, Opel, Volkswagen csoport autóit adja a Társaság használatba. Prémium kategóriában Mercedes, BMW, Audi típusú autók választhatók. A hetente megújuló garázs jelentésben szereplő autók akár 24-48 órán belül elérhetőek.
 
Néhány nagyon fontos pont, ami megkülönbözteti ezt a konstrukciót hasonló társaitól:

 

Vajon egy mlm rendszer megoldás lehet-e céljaid elérésére?

Dátum: 2016. július 19. 20:27 Címkék: anyagi függetlenség

A network marketing területe megosztja az embereket, a gondolataimat hallgathatod meg ezzel a témával kapcsolatban az alábbi videóban:

Pilótajáték vagy értelmes befektetés

Dátum: 2016. július 14. 20:56 Címkék: anyagi függetlenség

Újabb kérdéseket boncolgatok az alábbi videóban:
1. Mi a véleményed az interneten terjedő virtuális befektetéseket és szolgáltatásokat népszerűsítő üzleti rendszerekkel kapcsolatban?
2. Milyen típusú vállalkozásokat ajánlasz?
3. Hogyan fektessek be vagy vállalkozzak, ha nincs elegendő pénzem?

Mibe fektesd a pénzed a mai világban?

Dátum: 2016. július 8. 23:28 Címkék: anyagi függetlenség

Több kérdést kaptam az elmúlt időben, melyeket úgy gondoltam, hogy az egyszerűség kedvéért videók segítségével fogok megválaszolni. Amennyiben szeretnéd Te is feltenni a kérdéseidet, kérlek írj e-mailt, igyekszem minél előbb beépíteni a választ valamelyik videóba!

A két zebra

Dátum: 2015. február 1. 22:51 Címkék: anyagi függetlenség

Egy történetet szeretnék elmesélni két zebracsikóról. Az egyik az állatkertben látta meg a napvilágot, egy 30x30 méteres drótkerítéssel bekerített karámban. Itt élt és nevelkedett másik 4 zebra társaságában, ez a bekerített terület jelentette számára a kis világát, látszólag semmire nem volt gondja, kapott ételt és vizet, sőt még egy lány zebrát is hoztak neki és hamarosan zebra csikójuk született.
 
Zebránk biztonságban élt, nem kellett félnie a ragadozóktól, mint vadon élő társainak, viszont soha nem hagyta el az állatkertet. Mivel nem tudta, hogy milyen a szabad élet, így nem is hiányzott neki. Azt hitte, hogy a világot a bekerített karám jelenti.

 

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!