Verhetetlen árakat produkált Thaiföldön a pandémia, de hamarosan magához fog térni a piac!

Dátum: 2021. május 5. 22:31

Thaiföld a vírushelyzetnek köszönhetően szinte lezárt, túristák csak 2 hétes, olcsónak egyáltalán nem mondható hotelkarantén vállalásával lehet belépni az országba.

Ennek ellenére számos ügyfelünk, befektetőnk vásárolt lakásokat luxus szolgáltatásokkal ellátott komplexumokban és toronyházakban Pattayán. Ezek a lakások saját névre vásárolhatók, ráadásul az adávétel akár a kiutazás nélkül is lebonyolítható. Túristák tömegei várják az őszi nyitást, ami törvényszerűen az ingatlanpiac felpezsdüléséhez és az árak emelkedéséhez fog vezetni, persze nem egyik pillanatról a másikra, de ez befog következni.

Számos kisfilmet csináltunk, ami a pattayai ingatlanbefektetéseket mutatja be. Ez a legfrissebb, ami egy kevesebb mint 17 millió forintért saját névre megvásárolható, medencére néző nappali és egy hálószobás lakást mutatbe be egy újonnan épült luxus lakóparkban. 

További lehetőségeket és videókat tudsz megnézni, ha ellátogatsz a weboldalunkra, illetve javaslom, hogy az alábbi linkre való kattintás után iratkozz fel a hírlevelünkre!
Thaiföldi ingatlanbefektetési ajánlatok (thaiingatlan.com)

Sikeres befektetést!
Király Norbert
+36 70 3819617

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!