Ismerd meg a legbiztosabb módját, hogyan tehetsz szert passzív jövedelemre a tőzsdén!

Dátum: 2020. szeptember 13. 15:11 Címkék: tőzsde

Szeretnélek megismertetni a passzív jövedelemszerzés egyik módszerével, aminek segítségével elérheted, hogy a pénzed úgy dolgozzon Neked, hogy abban nem szükséges az aktív részvételed.
 

Szeretnél úgy pénzt keresni a tőzsdén, hogy közben nem kell aggódnod az árfolyamok csapkodása miatt?


Ugyanis van erre lehetőség, sőt képzeld, ezt az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban ezt a módszerrt már több, mint 50 éve használják sikeresen. Ezt az osztalékalapú és növekedésalapú részvénybefeketésnek hívják.

 

Magyarországon ezek a befektetési ágazatok még gyerekcipőben járnak, viszont az Érthető Pénz azt a célt tűzte ki, hogy ezt a fajta tudatos befektetési megközelítést minél több ember ismerje és használja.
 
Ezzel a módszerrel évente 4-5%-ot érhetsz el teljesen passzívan. Ez annyit jelent, hogy nem kell naponta figyelned a tőzsdét, sőt még a hírekről sem kell tudnod! Miért lehetséges ez?
 
Mert ez a befektetési megközelítés leginkább egy jó házassághoz hasonlít. Az elején kell jó partnert választanod, akivel a következő jó pár tíz évedet fogod tölteni.
Itt pontosan ez a helyzet. 
 
Azokat a részvényeket kell tudnod jól kiválasztani, amikben megvan a potenciál arra, hogy a jövőben kiemelkedő hozamot biztosítsanak számodra. Ebben tud Neked segíteni az Érthető Pénz. Mi azzal foglalkozunk, hogy hogyan tudod visszavenni az irányítást a pénzed felett, hogy ne bankoknak és brókercégeknek fizesss elképesztően magas jutalékokat, hanem megtanuld felépíteni a saját portfóliódat.
 
Hogy milyen részvények lehetnek most jó választások, azokat, itt találod: 
(Ez egy teljesen ingyenes bevezető anyag)
 
Ha már komolyabban érdekel a dolog, akkor itt van az lépésről lépésre módszer, ami szerint Varga Dani az Érthető Pénz alapítója választja ki a részvényeket, melyet az adott pillanatban jó vételt képeznek.
 
Dani Londonban volt bróker, és több százezer fontos számlákat is kezelt, így érdemes lehet megnézni az ő módszerét. Ráadásul nem csak tanítja a módszert és stratégiát, hanem ő maga is használja már több éve.
 
Sőt most van egy speciális felajánlása is, azoknak, akik milliomosinas.hu tagok és megvásárolják ezt az útmutatót. Ugyanis ad ajándékba egy 15 perces konzultációt, így hozzáférhetsz ahhoz a tudáshoz, amit ő a 10 éves tőzsdei befektetése és kereskedése alatt fölhalmozott.

Az útmutatót itt érheted el:

Ez azoknak lehet a legnagyobb segítség, akik szeretnék a kezükbe venni a pénzük és befektetéseik irányítását és tudatosan szeretnének felépíteni egy biztonságos és bizonyítottan működő portfóliót.
 
Ha pedig tényleg nagyon komolyan gondolkozol a passzív részvénybefektetésben, akkor akár a havi teljeskörű portfólió tanácsadást is választhatod, ami csak prémium ügyfeleknek elérhető.
 
Hogy milyen tudás érhető még el, azt itt láthatod:
 
Ha pedig bármilyen kérdésed van, Varga Danit közvetlenül megtalálod a daniel.varga@erthetopenz.hu email címen.
 

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!