Így csinálj magas megtérülést a bérleti piacon

Dátum: 2018. szeptember 15. 19:35

Hazánkban rendkívüli áremelkedésen ment át az elmúlt 3-4 évben a lakáspiac, elsősorban a fővárosban korábban soha nem látott árakkal találkozhatunk, de több vidéki nagyváros lakáspiaca is szép emelkedésen ment át. Aki áremelkedésre spekulált az elmúlt években nagyon jól járt, minden esetre most már több elemző szerint is a csúcs közelébe jutottak az árak, ezért kellő óvatosággal vásároljon az, akinek a célja inkább a tőkenyereség a rendszeres bérleti bevétellel szemben. Persze nem lehet tudni, hogy hol a csúcs, de érdemes figyelni a jeleket.


A lakás árakkal a bérleti díjak viszont nem elekedtek azonos arányban, ami azt eredményezte, hogy a bérleti díjból számolt megtérülések lecsökkentek 4-5% körüli átlagos értékre. Ezért lehet, hogy érdemes egy kicsit más országok lakáspiacát is szemügyre venni a magasabb megtérülések reményében.

Vannak olyan külföldi helyszínek, ahol megfelelő szakmai segítséggel akár a magyarországi bérleti díj megtérüléseknek akár a kétszeresét is elérhetjük, sőt jelentős tőkenyereségre is lehet számítani, amennyiben a megfelelő lakást a megfelelő helyen és piaci ár alatt vásároltuk. 

Ilyen kiváló befektetési helyszín a Thaiföldön Pattaya is, ez a térség olyan a bangkoki thaioknak, mint a magyaroknak a Balaton, azzal a különbséggel, hogy ott egész évben szezon van:) De a külföldiek is nagyon kedvelik, oroszok, angolok, németek és más, főleg nyugat-európaiak szívesen töltik ott a szabadidejüket, nem véletlen, hogy számos giga ingatlanprojekt is készült az elmúlt években és további fejlesztések vannak indulóban. 

Az árak egyes esetekben mérsékeltek, viszont folyamatosan lassan emelkedő tendenciát mutatnak, egyes új projektek esetén pedig kifejezetten magas árakkal is találkozhatunk, ami egy ingatlan bumm eljövetelét sejteti, szerencsére azért még lehet jó vételeket találni. Külföldiek saját névre vásárolhatnak és a kedvező adózási környezetnek köszönhetően az adófizetés területén is megtakarításokat könyvelhetünk el.

Igaz az aranyszabály, hogy a legjobb áron motivált tulajdonosoktól tudunk vásárolni. Befektetői Klubunk számos magyar ügyfelének segített már kiváló ingatlanokat vásárolni Pattayán, sokszor a magyar áraknál is lényegesen kedvezőbb áron. De inkább beszéljenek a képek és a számok, itt van egy kiváló lehetőség, abból a néhányból, ami most is szerepel kínálatunkban.

Pattayán, az újépítésű és nagyon népszerű Laguna Beach Resort 2 lakóparkban eladó egy 3. emeleti, medencére néző, külföldi magántulajdonba vehető, komplett bútorozott és gépesített lakás motivált tulajdonostól eladó. A lakás klimatizált, az erkélye a medencére néz, portaszolgálat, díjtalan edzőterem a lakóknak. Az ára jelentősen a fejlesztő ára alatt van, illetve bérbe is van adva, a bérleti szerződés 10 hónap múlva jár le, de hosszabbítható. Magas, nettó 7.8%-os megtérülés az ingatlankezelési költség kifizetése után. Elsősorban bérbeadásra ajánljuk, de középtávon tisztességes tőkenyereség is várható. A vételár kifizetésén felül 2% szerződéscsere és 20.000 THB (170e HUF) földhivatali bejegyzési költséget kell megfizetni.
 

Cím: Pattaya, Chon Buri, Thaiföld
Lakópark: Laguna Beach Resorts 2
Lakás típus: nappali + egy háló
Fekvés: medencére néző
Vásárlás: külföldi magántulajdonba
Fejlesztő listaára: 2.50M THB (~21.25M HUF) már nem kapható
Akciós ár: 1.80M THB (~15.30M HUF) BÚTOROZOTTAN!!!
Árelőny: 0.70M THB (~5.95M HUF) + bútorok és gépek!
Bérleti díj: 13e THB (110e HUF) / hónap + rezsi (156e THB / év)
Ingatlankezelői díj: 10%
Nettó megtérülés bérbeadásból: 7.8%
 
 
  
 
 
  
 
Letölthető tájékoztató itt>>>

Kiváló, azonnali és magas cash flow-t hozó befektetési ingatlan, jelentős tőkenyereséggel kombinálva. Amennyiben érdekel hívj minél előbb, mert ez az ingatlan nem sokáig lesz a piacon! A vásárlás akár kiutazás nélkül is megoldható, amennyiben számodra így egyszerűbb!
 
Bővebb információ:
Király Norbert
+36 70 3819617
norbert@milliomosinas.hu


 

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!