Sikersztori - Villám felújítási projekt extra profittal

Dátum: 2016. március 20. 8:57

Az alábbi sikersztorit Attila küldte el nekünk, köszönjük és gratulálunk!

Már egy ideje foglalkoztatott a gondolat, hogyan lehetne ingatlanbefektetések segítségével pénzt csinálni, ezért 2015 februárjában megvásároltam az Ingatlanmilliomos Program Oktatóanyagot, majd később Norbinak több szemináriumán is részt vettem, melyek szintén sokat segítettek az eredményességben.
 
Most csinálom a negyedik viszonteladási célú lakás projektem, de ha minden jól megy a héten már az ötödik lakásra is sikerül szerződnöm :-)
 
Szeretném megosztani az egyik projektem eredményét, ami nagyon szép és rendkívül gyors eredményt hozott :-)
 
Kb 20 ingatlant tekintettem meg és elemeztem a tanult módon, mire megtaláltam a lenti fotókon láthatót, amit megfelelőnek találtam. A lakás 32nm-es, nagyon rossz állapotú volt, az adásvétel rendben ment, a szerződéstől számítva 1 hét múlva történt a birtokbavétel.
 
Kb 2 hét alatt kész volt a felújítás és már hirdettem is az interneten keresztül, amelynek eredménye az lett, hogy a lakás 3 nap alatt elkelt :-)
 
Néhány szám a teljesség kedvéért. A teljes költség, amit az ingatlanra költöttem felújítással együtt 2 millió Ft volt, az értékesítés után a költségek levonása után a profit 2millió Ft.
 
Ebben a tevékenységben az egyik legfontosabb dolog a befektetési látásmód kialakítása, meglátni a problémák mögött a lehetőséget és ezáltal értéket teremteni, és ennek a gondolkodásmódnak a kialakításában nagyon sokat segítenek Norbi oktatóanyagai és tanfolyamai.
 
Bízom benne, hogy az én történetem másokat is inspirál és sok hasonló sikersztorit ismerhetünk még meg.

Íme az ilyen volt, ilyen lett fotók :-)

 

Eredeti állapot fotói:

Felújítás utáni állapot:

  

  

Sikeres befektetést kívánok!
Attila

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!