Ingatlanbefektető Részvénytársaság

Dátum: 2014. január 8. 12:17

Mára már több, mint 3 év működés és tapasztalat van a befektetői klubunk mögött. Üzleti partnereink között többek között szerepel thaiföldi luxus apartmanokat közvetítő és menedzselő cég, seychellesi idegenforgalmi befektetési specialista vállalkozás, illetve több brókercég is. Sikerült új szolgáltatásokat bevezetnünk és további új lehetőségek várnak a klubtagjainkra. Az egyik szervezés alatt lévő lehetőségről, egy ingatlanbefektető részvénytársaságról szeretnék röviden írni.
 
„Vásárolj akkor, amikor vér folyik az utcákon” – írja Craig Hall az Időzítés az ingatlanpiacon című könyvében.
 
Talán te is felfedezel némi párhuzamot a hazai ingatlanpiaci helyzet és a fenti gondolat aktualitásának vonatkozásában. Részben számomra is ez adta az indíttatást, hogy a Unique Befektetői Klub tagjaival összefogásban egy ingatlanbefektetési részvénytársaságot hozzunk létre a közeljövőben.
 
Másrészt azt figyeltem meg, hogy az értékpapír piacon tevékenykedő vagyonkezelő cégek továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek. Ugyanakkor aki nyitott szemmel jársz a világban tudod, hogy a mostani gazdasági helyzetben, amikor még egyes neves közgazdászok és pénzügyi szakemberek is egy-két éven belüli teljes pénzügyi összeomlást jósolják, a pénzed csak stabil értékekben lehet biztonságban, amilyen például az ingatlan.
 
Még egy érdekes megfigyelés volt számomra pl. a Pannónia Biztosító Rt tőzsdére vitele. Az alapító tulajdonosok a biztosító tőzsdére vitele után hirtelen hazánk leggazdagabb milliárdosai között lettek nyilvántartva, ráadásul nevük a mezőny elején szerepel.
 
Számomra elég nagy rejtély, hogyan lehet nyereséges egy olyan biztosítótársaság, aki egy éves díjas biztosítási szerződés után az éves díj akár 150%-át is kifizeti jutalékként az üzletkötőknek és menedzsereknek. Több mint valószínű, hogy az ilyen típusú cégek részvény árfolyamai fognak a legnagyobbat zuhanni a jövőben.
 
Egy megfelelő szakmai szempontok szerint összeválogatott ingatlan portfólióval rendelkező részvénytársaság teljesen más, sokkal stabilabb alapokon nyugszik. Valódi értékek vannak a háttérben, melyek kiállják a gazdasági viharok próbáját, a részvényesek egyben résztulajdonosai is az ingatlanoknak.
 
A zártkörű részvénytársaság alapítását február közepére tervezzük és bármelyik befektetői klubtagunk lehet alapító tulajdonos. A későbbi tervek között a tőzsdére vitel is szerepel.
 
Amennyiben téged is érdekel az ingatlanbefektető részvénytársaság által kínált lehetőség, akkor írj és elküldöm a részletes információkat.
 
Ha még nem vagy tagja a befektetői klubunknak, de szeretnél klubtaggá válni, akkor kattints az alábbi linkre:
Klubtagság igénylése>>>
 
Akkor is szívesen látunk a klubban, ha egyelőre még csak a megfelelő pénzügyi képzés megszerzése a célod és nem a befektetés. Több ingatlanbefektetési és egyéb anyagi függetlenség megvalósításával foglalkozó kiadványt és oktatóanyagot diszkont áron vásárolhatsz meg, ami jó befektetéssé teszi a klubtagsági díjat.
 
Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!