Újra tanulhatsz Tom „Big Al” Schreiter-től a világ legnagyobb MLM trénerétől

Dátum: 2013. április 11. 18:57 Címkék: network marketing

2006 óta üzletépítők százai gyűlnek össze rendszeresen különböző Network Marketing, MLM és Direkt Értékesítő cégekből egy különleges rendezvényre, hogy kiváló trénerektől, vezetőktől tanuljanak naprakész megközelítéseket, módszereket és szerezzenek új látásmódokat üzletük, vállalkozásuk, valamint életük sikeresebb vezetésére.

Az idén 9. alkalommal kerül megrendezésre a Network Marketing Mesterelme Nap, ismét egybegyűjtve kiváló előadókat és azokat a hálózat építőket, akik tanulni akarnak és készek a fejlődésre.
 

Ha érdeklődsz a network marketing üzlet iránt, vagy tevékenykedsz is benne, akkor mindenképpen érdemes részt  venned ezen az eseményen,  melynek  több neves hazai előadó mellett , idén is vendége  Tom „Big Al” Schreiter  az USA-ból  aki az MLM Insider .com  2011-es szavazása alapján a világ legjobb cég független MLM trénere és több mint 30 éve áll azonnal használható kommunikációs és vezető képzési módszereivel  a hálózatépítők szolgálatában. Mátrai Szilárd meghívására többször tartott már képzést  Magyarországon, sok száz hálózatépítő részvételével.   „Magyar hangja”, mint mindig, most is Szilárd lesz.

Külön Figyelmedbe ajánlom:  minden Vezető, aki  4 partnerének is rendel  jegyet vagy csomagot a rendezvényre és saját maga VIP, részt vehet a Tom „Big Al” Schreiter vezetői találkozóján is.

Érdemes időben cselekedni, mert az első 20 vezető ajándékba kapja Tom „ Big Al” Schreiter  – Hogyan találj és nevelj  vezetőket című  hanganyagát, ami szintén magyar tolmácsolással készült és Tom adja át és dedikálja a vezetői találkozón.
 
A rendezvény teljesen cég független, semmilyen MLM céget vagy terméket nem reklámoz, Te és a csapatod üzletépítői teljesen biztonságban vannak ezen a rendezvényen, hiszen a  „házirendet” mindenki a jegyvásárlással elfogadja. A képzések tematikája megtalálható a www.mesterelmenap.hu oldalon. 
 

A kedvezményes  ajánlat, amit  a személyes kapcsolatunkra és korábbi együttműködésünkre alapozva kaptunk a következő:


1. Korán Kelők Kedvezménye:
Március 27-től Április 15-ig a VIP csomagból a Korán Kelők Kedvezményét biztosítják Neked, azaz az eredeti 19.900 Ft –os ár helyett a Milliomosinas.hu olvasói és partnerei 14.900 Forintos áron juthatnak hozzá.


2. Féláron a Párom:
A szervező biztosítja  azt is a VIP jegyet vásárlóknak, hogy párjukat fél áron elhozhatják. Ez azt jelenti, hogy a pároknak a VIP szektorban biztosított az ülőhely, de  természetesen az egyéb ajándékokból csak egyet kapnak.  Tehát egy VIP pár összes költsége a Féláron a Párom és a Korán Kelők Kedvezményével együtt :  14.900 + 7.450 = 22.350 Ft ( az árak az áfá-t tartalmazzák.)
 
Ezen felül „végig”, azaz a kedvezményes időszak letelte után is, minden 10 jegy rendelése után + 1 jegy és a hozzá tartozó csomag ajándékba jár, abból a típusból, amiből a legtöbb van a 10-ben. 
 
Biztosítsd MOST a helyed az év cégfüggetlen hazai MLM rendezvényére az alábbi linken és add meg a milliomos kuponkódot a kosárban ahhoz, hogy a  kedvezmények „életbe lépjenek:
Tovább a részletes információkhoz és a jegyrendeléshez>>>

A kuponkód érvényesítéséhez itt van egy kis segítség:




Sok sikert!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!