A viszonteladási stratégia a mostani piacon is jól működik, ha betartod a szabályokat

Dátum: 2012. november 2. 18:39

Az ingatlafejlesztés két legfontosabb alapszabálya:
1. egyrészt az, hogy a legjobb helyen található legrosszabb állapotú lakást keressük,
2. másrészt, hogy a profit a vásárláskor keletkezik

Ha ezeket fő elveket mindig szem előtt tartod és természetesen ha alkalmazod azokat az elveket és módszereket, melyeket a sikeres ingatlanbefektetők alkalmaznak és melyeket én is oktatok a képzéseinken és tananyaginkban, akkor a siker szinte garantálva van a mostani lassúnak mondható ingatlanpiacon is.

Kétségtelen, viszonylag kevés lakás cserél gazdát mostanában, de mivel én is vásárolok viszonteladási céllal és számos ingatlanközvetítővel találkozom nap mint nap, ezért bátran állíthatom, hogy a jó adottságokkal rendelkező és reális áron kínált ingatlanokat most is ellehet adni.

A vevők válogatósabbak, mint korábban bármikor. EZ JÓ!!!

Miért?

Azért, mert a rossz állapotú, lelakott, korszerűtlen, de azért javítható alaprajzú lakások csak nagyon mélyen, piaci ár alatt kelnek el. És számodra, ingatlanbefektető számára ezek a lakások jelentik az igazi kincset.

Van egy autókereskedő barátom, aki arról számolt be nekem a napokban, hogy ha már a kiállított autó lökhárítóján le van horzsolva a fényezés, vagy valami hasonló könnyen javítható esztétikai hiba van az autón, hiába ajánlja fel a kedvezményt a vevőjelöltnek nem kell neki, egyszerűen nem akar foglalkozni vele, inkább megvesz egy jóval drágábbat, amivel nem kell bajlódnia.

Ugyanígy gondolkozik a lakásvásárlók többsége is. Vagy ideje,vagy szakértelme vagy egyik sincs, hogy felújítsa a leendő lakását, ezért előnyben részesíti a kész megoldásokat és természetesen az érzelmei által vezérelve dönt.

ÉS EZ A GONDOLKODÁSMÓD HOZZA SZÁMODRA, MINT INGATLANBEFEKTETŐ SZÁMÁRA A PROFITOT!

A november 9-ei befektetői klubestünkön találkozhatsz olyan befektetőkkel akik nem elméleti szakemberek és fotókkal illusztrálva meg is mutatják, hogy mit, hogyan és miért csinálnak.

Tóth Gábor egyike azoknak az ingatlanbefektetőknek, aki az első szótól az utolsóig elsajátította és használja az általam haszált és tanított elveket és most megismerheted a legutoljára sikeresen lezárt, fantasztikusan sikerült viszonteladási lakásprojektjét is. Ízelítőül bevágok két ilyen volt és ilyen lett képet a fürdőszobáról:

  

Gyere el a november 9-ei (péntek) 17:30-kor kezdődő befektetői klubestünkre, ismerd meg az aktív befektetők módszereit és meríts motivációt!

Bővebb információ és jelentkezés itt.

Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!