Thaiföldi új luxusapartman pesti használtlakás áron – VIDEÓ!

Dátum: 2012. szeptember 8. 13:04

Kevesen tudják, hogy a 2008-as ingatlanválság Thaiföld óceánparti övezeteit alig érezhetően érintette, ellentétben az Egyesült Államokkal, illetve Európa legtöbb országával. Thaiföld egyik legkedveltebb részén Pattayán ebben a pillanatban is lélegzetelállító ingatlan-beruházások folynak. 

Ezeket a beruházásokat nézve a dubai gondolkodás jut eszembe, igyekeznek maximális minőséget és exkuzivitást, valami jellegzetességet belevinni a projektekbe, van azért egy-két lényeges különbség:

  1. Először is az árak. Dubai toronymagas áraival ellentétben, Pattayán nagyon reális, mérsékelt árakkal találkozhatunk, mondhatni barátiak az árak, stúdió lakások luxus apartmanházakban már akár 8 millió Ft-nak megfelelő THB-ért is megvásárolhatók, és az ár általában az LCD TV-től kezdve még az ágyneműt is tartalmazza.
  2. Thaiföld egy gyönyörű ország kiváló természeti adottságokkal, ellentétben az arab térséggel, aminek bár megvannak a maga szépségei, de valljuk be, a legtöbb a sivatagból jutott, nyáron pedig a hőmérséklet az európai ember számára szinte elviselhetetlen. Pattaya cunami mentes része Thaiföldnek.
  3. Thaiföldön az élet olcsó, olcsóbb, mint Európa vagy az Egyesült Államok és nincs ingatlan adó.

Nézd meg a Laguna Beach Resort2 komplexumot bemutató videót és tedd fel magadnak a kérdést, hogy 8-10 millió forintért milyen ingatlant tudsz venni itthon, például Budán? Vajon egy hasonló szolgáltatásokkal bíró budai lakóparkban (ha lenne ilyen) elképzelhető lenne a 300.000 Ft alatti négyzetméterár?

Egy thaiföldi óceánparti apartmannak többféle hasznosítási lehetősége van:

  1. Ha egy új projekt indulásakor foglalsz le lakásokat, akkor jelentős kedvezményekhez juthatsz a projekt előre haladtával a beruházok folyamatosan emelgetik az árakat, így előfordulhat, hogy 2-3 év múlva, mire elkészül a projekt, akár 30-50%-al is magasabban lesznek árazva az egyes egységek, ha azt is figyelembe vesszük, hogy az apartmanokat csak részletekben kell kifizetni a projekt végéig, tehát nem áll benne a teljes vételár így a megtérülésünk a fenti aránynak akár a duplája is lehet.
  2. A bérlők számára, akik 1-2 héttől pár hónapra keresnek általában apartmanokat, nagyon kedveltek a modern és színvonalas új lakópark projektek, a kedvező vételárak és magas bérleti díjaknak köszönhetően magasabb megtérüléssel számolhatunk, mint a magyar piacon. Minden társasház rendelkezik olyan menedzsmenttel, akik készek menedzselni a bérbeadást, így a személyes jelenlétedre nincs szükség.

Ha felkeltették az érdeklődésedet a pattayai ingatlanbefektetési lehetőségek, akkor fordulj a Unique Befektetési Klub-hoz további információkért.

Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!